yrityslokero_osoitevuokraus_yritykselle (2)

Osoitevuokraus yrityksille - Hinnasto

Tarjoamme luotettavan ja helpon osoitevuokrauksen yrityksellesi. Kuukausimaksumme on erittäin edullinen, joten saat vaivattomasti lisää turvallisuutta ilman suurta hintalappua. Osoitevuokrauspalvelumme sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat pitää yksityisyytensä suojattuna. Me huolehdimme postilaatikon tyhjennyksestä ja edelleenlähetämme postin sinulle.

YRITYSLOKERO:n osoitevuokraus on erityisen hyödyllinen yrittäjille, jotka tarvitsevat oman erillisen postiosoitteen yritykselleen esim. työskennellessä kotitoimistossa.

Kuukausimaksu vain 10 €/kk

Kuukausimaksun lisäksi kuluja tulee vain postin edelleenlähetyksestä. 

Edullinen osoitevuokraus yritykselle

Tyypillisin lähetyksemme on 100g-koontikuori vain 15,50 €/lähetys. 100 g koontikuoreen menee tyypillisesti kahdeksan kevyttä kirjettä, jolloin yhden kirjeen hinnaksi jää 1,94 €. Lähetämme kaikki postisi kerran viikossa , jotta tärkeät kirjeesi ehtivät ajoissa perille. Jos sinulle ei saavu viikon aikana postia, emme myöskään laskuta edelleenlähetyksestä.

Edelleenlähetyksen hinnasto (lähetykset Eurooppaan)
Hinta riippuu saapuneen postisi määrästä ja painosta:
+15,50 € - Enint. 100g
+23,89 € - Enint. 500g
+41,80 € - Enint. 1000g

Hinnat pitävät sisällään huolinnan, postilähetyksen, koontikuoret ja laadunvarmistuksen.

Postin skannauspalvelu, osoitevuokraus ja edelleenlähetys

OLEMME ALENTANEET SKANNAUKSEN HINTAA!

Lähetys sisältää 15 sivua, lisäsivut vain 1 €/sivu

Postin skannaus 13,50 €/lähetys
(sis. max 5 sivua, lisäsivut 3 €/sivu)

Jos haluat postin skannauksen, annat meille erillisen luvan sopimuksessamme avata kirjeesi. Tällöin emme lähetä fyysistä postia sinulle lainkaan vaan posti tulee skannattuna ilmoittamaasi sähköpostiin kerran viikossa. Tämä helpottaa elämääsi jos työsi on esim. liikkuvaa.

Kaikkiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Huolehdimme postin lähetyksestä ja sen säilytysaikana lähetyksesi koskemattomuudesta ja turvallisuudesta tarkoin. Dokumentoimme jokaisen lähetyksen omaan seurantajärjestelmäämme laadunvarmistusprosessimme mukaisesti ja pystymme näin osoittamaan yksittäisenkin kirjeen käsittelyn eri vaiheet sekä ajankohdat. Saat avaamattomana kaiken sinulle tulleen postin koontikuoressa kerran viikossa. Postisi toimituksessa käytämme Suomen johtavaa logistiikkayhtiötä Posti Group Oyj. Kuukausimaksu veloitetaan 12 kk:n jaksoissa; palautamme sopimuksen päättyessä käyttämättömän maksuosuuden.

Osoitevuokraus yrityksille

Turvallisuus on tärkeää yrittäjän arjessa. YRITYSLOKERO:n osoitevuokrauksen avulla voit pitää yksityiselämäsi ja liiketoimintasi erillään, ja siten suojata omaa kotiosoitettasi. Palvelumme avulla voit vastaanottaa postia ilman, että henkilökohtaista kotiosoitetta tarvitsee jakaa julkisesti. Lisäksi tarjoamme turvallisen ja luotettavan palvelun, joka helpottaa postiasioidesi hoitamista. Toimimme täysin etäpalveluna edelleenlähettäen postisi sinulle. YRITYSLOKERO:n osoitevuokraus on erityisen hyödyllinen yrittäjille, jotka tarvitsevat oman postiosoitteen yritykselleen, mutta eivät omista toimitiloja.

Palvelumme ovat luotettavia ja turvallisia, ja meillä on vahva sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen. Tarjoamme ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua, joka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Postin edelleenlähetyspalvelumme mahdollistaa postisi nopean toimituksen haluamaasi osoitteeseen. Skannauspalvelussa skannaamme postisi sähköiseen muotoon, jolloin voit kätevästi tarkastella postiasi missä ja milloin tahansa.

Liity mukaan tai ota yhteyttä info@yrityslokero.fi ja kysy lisää osoitevuokrauksesta – autamme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!

Edullinen osoitevuokraus

Scroll to Top