Postiosoite yritykselle Yrityslokeron kautta

Liity nyt mukaan ja vuokraa postiosoite yritykselle edullisesti! Yrityslokeron kautta saat virallisen postiosoitteen, jonka avulla voit erottaa yrityksesi kotiosoitteesta. Lisäksi edelleenlähetämme kaiken postisi sinulle, joten sinun ei tarvitse käydä tyhjäämässä postilokeroa. Pidä kotiosoitteesi turvassa ja anna yrityksellesi ammattimainen ilme osoitevuokrauksen avulla.

Täytä lomake
Allekirjoita sopimus
Olet Yrityslokeron jäsen

Liity mukaan täyttämällä lomake

Täytä alla oleva lomake ja tule osaksi Yrityslokeron postilaatikkoa.

Osoitteeksi saat:

Yrityksesi nimi / Yrityslokero
Björkenheimin puistotie 6
60220 Seinäjoki.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Etu- ja sukunimi
Postiosoite, jonne Yrityslokero edelleenlähettää postin.
Skannaus
Skannauspalvelussa avaamme jokaisen kirjeesi, skannaamme ne ja lähetämme sähköpostiisi.
Verkkolaskutus
Verkkolaskuosoite haetaan automaattisesti osoitteesta https://verkkolaskuosoite.fi/.

Oletko vasta perustamassa yritystä ja tarvitset yrityksellesi anonyymin osoitteen? Laita meille sähköpostia info@yrityslokero.fi.

Miten pitää henkilökohtainen kotiosoite turvassa?

Etsitkö tapaa pitää henkilökohtainen osoitteesi salassa? Osoitevuokraus on loistava ratkaisu! Yrityslokeron avulla saat postiosoitteen yritykselle, jonka avulla pitää henkilökohtainen osoitteesi salassa asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta. Säästät myös kustannuksia, koska yrityksesi ei tarvitse maksaa turhan toimitilan vuokrassa ja voit tehdä töitä kotona ilman huolta kotiosoitteesi julkaisemisesta. Valitsemalla Yrityslokeron saat palvelun, joka tarjoaa yrityksellesi postiosoitteen ja säännöllisen postin edelleenlähetyksen edullisella kuukausimaksulla. Liity mukaan tänään ja nauti edullisesta osoitevuokrauksesta!

Terapeutti yrityksen postiosoite Yrityslokero

Terapeutti, turvaa itseäsi osoitevuokrauksen avulla

Oletko terapeutti, joka etsii turvallista ja luotettavaa tapaa vastaanottaa yrityksen postia? Yrityslokeron avulla saat yrityksellesi postiosoitteen, joka pitää henkilökohtaisen osoitteesi piilossa. Voit vastaanottaa postisi turvallisesti ja luottamuksellisesti, ilman että asiakkaat tietävät kotiosoitettasi.

Konsultti yrityksen postiosoite

Konsultti, anna ammattimainen kuva yrityksestäsi

Sinun ei tarvitse hankkia kallista toimistotilaa tai paljastaa henkilökohtaista osoitettasi kaikille asiakkaille. Yrityslokeron palvelut tarjoavat sinulle yksityisyyttä ja joustavuutta, jotta voit keskittyä täysin konsultointitoimintaasi. Liity mukaan ja nauti Yrityslokeron eduista!

Julkkis, julkisuuden henkilö yrityksen postiosoite

Julkisuuden henkilö, pidä osoitteesi salassa liian innokkailta faneilta

Tarvitsetko yksityisyyttä ja turvaa henkilökohtaiselle osoitteellesi? Yrityslokeron avulla voit pitää kotiosoitteesi salassa ja silti vastaanottaa postisi turvallisesti. Tämä on erityisen tärkeää julkisuuden henkilöille, jotka haluavat pitää yksityiselämänsä erillään työstään ja julkisuudesta.

Postiosoite yritykselle. skannauspalvelu

Onko yritystoimintasi liikkuvaa?

Ei enää huolta siitä, että tärkeät postisi tai laskusi jäävät käsittelemättä matkojesi aikana. Yrityslokeron skannauspalvelu varmistaa, että saat skannatut postisi ja laskut suoraan sähköpostiisi, joten voit käsitellä niitä mistä tahansa maailman kolkasta. Skannauspalvelumme on erinomainen valinta matkustavalle, joka haluaa pitää liiketoimintansa sujuvana ja hallittavana.

Yritykselle postiosoite vain 10€/kk

Ota huomioon nämä asiat osoitemuutoksessa

Yrityksen postiosoite on pakollinen tieto. Muista muuttaa yrityksesi osoitetiedot kaikkiin tärkeisiin paikkoihin, missä yrityksesi osoite on kun liityt YRITYSLOKERO:n asiakkaaksi.

  1. Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksesta kaikille tärkeille sidosryhmille, kuten asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja palveluntarjoajille. Tämä varmistaa, että kaikki tärkeät postit ohjautuvat uuteen osoitteeseen.
  2.  Muista päivittää yrityksen osoite kaikissa virallisissa asiakirjoissa, kuten verokorteissa, yrityksen rekisteröintiasiakirjoissa ja muissa vastaavissa asiakirjoissa sekä muuta osoite Kaupparekisteriin.
  3. Varmista, että olet tilannut osoitteenmuutoksen kaikista tärkeimmistä postin lähettäjistä, kuten postilta, lehtien ja aikakauslehtien kustantajilta ja sähkölaskun palveluntarjoajilta.
  4. Huomioi myös osoitteesi verkkosivuillasi, käyntikorteissa, sähköpostin allekijoituksessa ja esittelymateriaaleissa.

Huolellinen suunnittelu ja tiedon jakaminen auttavat varmistamaan, että yrityksen osoitemuutos sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Liity mukaan täyttämällä lomake

Täytä lomake ja tule osaksi Yrityslokeron postilaatikkoa.

Osoitteeksi saat

Yrityslokero/ Yrityksesi nimi
Björkenheimin puistotie 6
60220 Seinäjoki.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Etu- ja sukunimi
Postiosoite, jonne Yrityslokero edelleenlähettää postin.
Skannaus
Skannauspalvelussa avaamme jokaisen kirjeesi, skannaamme ne ja lähetämme sähköpostiisi.
Verkkolaskutus
Verkkolaskuosoite haetaan automaattisesti osoitteesta https://verkkolaskuosoite.fi/.

Scroll to Top